Femke

Geboren alsFemke van Dongen
BijnaamFemke
Geboortedatum06-10-1986
Lid vanaf:2004
Mooiste wagen
Tja, de betekenis van mooi zegt het eigenlijk al. Iets is mooi wanneer het aangenaam is om naar te kijken. Begrippen als perfect of overweldigend passen daarentegen beter bij ons beeld van carnaval, waarbij je het publiek kunt overdonderen van de pracht en praal wat in een carnavalswagen kan schuilen. Ik denk dat we in bepaalde onderdelen uit de afgelopen jaren dit effect al hebben bereikt. De NieMaauwe Gokkast-kat, de schele Gayzel, de Boer die ieders vrouwenhart harder liet kloppen, de Kippige Indiaan die een kat aan de haak had geslagen enz. Maar het echte ideale plaatje moet nog ‘geboren’ worden.
Taak in de bouwschuur
Eigenlijk alles waar het begrip lomp niet aan te pas komt. Zo ben ik aangesloten bij het gaas-team, ben ik dit jaar ‘officeel’ benoemd/erkent als spuitvrouw (samen met mijn collega spuitvrouw) en probeer ik ieder jaar weer een nieuw kleurenbommetje op Gils af te vuren.
Biertje
Tijdens een mooie zwoele zomeravond kun je me aantreffen met een weelderig gevormd glas in de hand, gevuld met een lichtrode schuimkraag drijvend op een donkerrode bruisende vloeistof.
Gekste CV ervaring
Een greep uit de gekke-ervaringen-doos: Met twee mensen in een broek tijdens de optocht, Chinees eten op de stijger met enkel een lepel, target worden tijdens een taartgevecht en de intrede van onze roze merchandising-das.Vooral doorgaan met waar we dit jaar gebleven waren; in een voortreffelijke ambiance samen onze grootste hobby uitoefenen. Verder zie ik mezelf later als Artdirector in een innovatief bedrijf volledig omgeven door creativiteit.
Toekomst
Vooral doorgaan met waar we dit jaar gebleven waren; in een voortreffelijke ambiance samen onze grootste hobby uitoefenen. Verder zie ik mezelf later als Artdirector in een innovatief bedrijf volledig omgeven door creativiteit.
Sfeerbeeld